MAD SCORING IN SPORTS APPS

De eerste technology networking conference in België omtrent sportapplicaties.

REGISTER NOW
WHEN Thursday, June 5th kick-off 13.30
WHERE Antwerp, Belgium Good Kompany, Groenplaats 34

Mad Scoring in Sports Apps

De eerste technology networking conference in België omtrent sportapplicaties.

Mad Scoring?
Na 4 straffe jaren met WebComrades zijn we verheugd om op donderdag 5 juni 2014 officieel Panenka76 aan te kondigen. Panenka76 is het antwoord op de aanhoudende vraag naar sportapplicaties bij WebComrades en legt de focus op het ontwikkelen van digitale sportapplicaties. Ter gelegenheid van deze kick-off, exact 1 week voor de aftrap van het WK in Brazilië, inviteren we u graag voor enkele inspirerende keynote sessies in sports, analytics & media.

Keynotes & sprekers?
Omdat we doorheen de jaren verrassend interessante mensen ontmoet hebben die al jaren actief zijn in de sports business, geven we hen graag het woord op #madscoring. Zeker de moeite, want als het ons kan inspireren, willen we dat graag met u delen.

Doel?
Met dit event wensen we o.a. adverteerders, marketeers, data-analisten, maar ook medische begeleiders en (ex-)atleten actief in de digitale sports business dichter bij elkaar te brengen. Anno 2014 is er heel wat meer mogelijk dan de traditionele logo-sponsoring. Met de juiste strategische mix zorgt u voor een goede integratie van uw brand in de sports business.

Place-to-be?
Deze eerste editie zal plaatsvinden in de nieuwe bar van Vincent Kompany in Antwerpen: "Good Kompany". Deze nieuwe zaak op de Groenplaats opent officieel de deuren pas op 6 juni 2014. Maar speciaal voor #madscoring wordt er een uitzondering gemaakt en kunnen we op 5 juni om 13u30 in de nieuwe sportsbar met internationale ambitie terecht.

De avant-première van Good Kompany, de launch van Panenka76 en heel wat interessante sprekers en boeiende mensen uit de sportwereld, dat is wat u kan verwachten op donderdag 5 juni op "Mad Scoring in Sports Apps".

Keynote sprekers

Maar liefst 8 keynote speakers uit de sports business

Het programma

Stories over data, analytics, sponsoring en (digitale) media in de sportwereld.

Kick-off in
0 Days 0 Hours 0 Minutes 0 Seconds

Registreer nu

Inschrijven is gratis. Beperkte plaatsen!

Online Ticketing for Mad Scoring in Sports Apps (#madscoring) powered by Eventbrite

Jawel! Gratis tickets! Maar als je bevestigt, dien je er wel te zijn. Meer vragen we niet.

Connect


#madscoring on Twitter

Vragen?

Contacteer ons met je vragen en suggesties.